miércoles, 23 de septiembre de 2015

Segon Premi a l'STARTING POINT!

Estic molt feliç d'haver rebut el 2n premi al Concurs Starting Point, no m'ho esperava gens, veient el nivellasso que hi havia en aquella sala. És reconfortant veure que la teva obra i feina es valora així i anima molt a seguir endavant, a buscar-li més cares a les meves peces i seguir disfrutant de l'art i de la ceràmica.
Moltes moltes gàcies al Centre d'Art la Rectoria per fer propostes així d'interessants i motivadores, per donar valor a la ceràmica i a la gent que hi som a dins.
Moltes felicitats a la Sonia Ferragut, guanyadora del 1r premi en aquest certamen amb la peça modular Xilema, i a tots els altres participants, per fer peces tan boniques i diferents a la vegada.. La ceràmica és infinita!!

*clica aquí per veure la ressenya que en fa Infocerámica.





Els CUBS estan dintre d'una sèrie de peces que anomeno Geometries

GEOMETRIES
Unes figures geomètriques, uns suports rígids i calculats, que em fan pensar en tot el que està establert en una societat. Tot és exacte i indiscutible, no canviarà de forma. En canvi, a través seu hi passa el fil, flexible i franquejable, on hi veig representada la vida i el camí que cadascú es va construint. Prenent unes decisions o unes altres, aquest fil fa unes figures caòtiques, tot i que sempre lligat a l’entorn que el subjecta; o bé crea un teixit que creix, acumulatiu, basat en les experiències i situacions viscudes.




CUB
20x20x20 cm
Argila refractària i cotó,  tècnica planxes i brunyit, cuit a 950º i posteriorment decorat amb fums.

No hay comentarios:

Publicar un comentario