miércoles, 2 de septiembre de 2015

L'Obrador obert a adults

Bon dia a tots,
Comença el setembre i ens encaminem a la  tardor. Temps de canvis i renovacions. A l'Obrador hi ha uns quants projectes en marxa i el que vull presentar avui és el següent.

Si has sentit curiositat pel fang, t'agraden les activitats artístiques, vols educar i treure la teva part més creativa però no saps com posar-t'hi, ni tens el lloc ni els materials, t'obro el taller perquè vinguis a passar estones agradables i tranquiles. 
Treballar amb fang és molt agraït i et permetrà crear un munt d'històries que ni t'imaginaves. Jo et guiaré en la part més tècnica i et donaré idees i suport, però cadascú seguirà al seu ritme i seguint les seves inquietuds.

A través de la realització de peces, coneixeràs diferents tècniques de modelat i de decoració, viuràs el procés creatiu des del principi, amb dibuixos en un paper, fins al final, amb la peça dins del forn.

El que proposo és fer Packs d'hores, amb horari lliure i sense data de caducitat, la qual cosa també pot ser una bona idea per regalar.

*Pack 5 hores: 50€
*Pack 10 hores: 95€
*Pack 20 hores: 180€

Al comprar el pack, rebreu una targetona on anireu segellant les vegades que vingueu. Això us dona dret a utilitzar l'espai del taller, materials, eines i maquinària, així com les cuites que necessiteu. També disposeu de llibres de consulta i un petit dossier amb vocabulari i nocions bàsiques que us donaré jo mateixa.Per qualsevol dubte em podeu contactar a juliasanges22@gmail.com o al 676144755.

Gràcies!! Salut i Fang!

No hay comentarios:

Publicar un comentario