Aprenem Jugant

APRENEM JUGANT és una iniciativa d'Inga Freitas i Júlia Sangés, dues ceramistes i monitores de lleure que ofereixen tallers i activitats lúdiques en festes populars, fires o als propis tallers.

Aprenem Jugant  no és aprendre a repetir unes pautes, Aprenem Jugant té com a objectiu principal que els “artistes” que participen en els nostres tallers entenguin, interioritzin i gaudeixin de descobrir noves tècniques, eines i llenguatges expressius amb el quals puguin donar veu i forma a la seva imaginació i creativitat.

En els nostres tallers ens proposem fomentar confiança i obrir diàlegs amb els que cada personeta es senti lliure de mostrar la seva identitat, prenent decisions per a completar l’objectiu del taller per si sol, però guiat de manera que la idea/projecte que vol dur a terme sigui realitzable.

La motivació i l’interès que mostrem per cada infant es veu en els resultats de les obres obtingudes en els nostres tallers!

Aprenem Jugant apropiant-se de les paraules de Paulo Freire afirmem que: Entenem l’educació com a pràctica de la llibertat!

Podeu seguir i consultar-ne el bloc: http://tallersaprenemjugant.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario