jueves, 10 de diciembre de 2015

Nova botiga on-line! ...i una petita reflexió

Ja fa molt temps que ho tenia pendent, visc en un poble i a l'hora de fer arribar els meus productes a més gent, això em limitava una mica.
Així que per fi m'he decidit i he obert una botiga a Etsy, una plataforma de venta d'artesania per internet. És una manera d'obrir una altra porta del taller i que més gent pugui veure el que faig.

Així doncs, si us ve de gust podeu fer-hi un tomet: juliaCeramica.etsy.com

Tinc cura de les peces que han de viatjar, no patiu! ;-)


* * * * * * * * * * * * * * *

Aprofito també per fer una reflexió sobre els preus de l'artesania i com valorem la nostra feina. Ja fa temps que veig aquest cartell rondant per internet, me l'he fet més meu i el vull compartir. A partir d'ara aquesta làmina llueix a l'Obrador i la portaré a les fires d'artesania on vagi.

S'han de tenir en compte una sèrie de coses abans de jutjar el preu d'una peça... No només hi ha la feina feta, també hi ha el valor afegit que t'estàs emportant a casa un objecte original, amb una història a darrere, l'han fet unes mans que pertanyen a la mateixa persona que ha pensat aquest objecte al seu cap!

Aaaah, i fem-nos una pregunta... qüestionem el preu del tabac quan n'anem a comprar? o el d'una jaqueta al corte inglés? li demanem a l'encarregat de planta si ens la rebaixa si ens n'emportem 4?

=)




4 comentarios: