lunes, 30 de noviembre de 2015

Dancing Queen

Avui us presento la nova col·lecció de joies que han aterrat a l'Obrador, estic molt contenta amb el resultat perquè feia moooolt temps que intentava fer joies noves i no me'n sortia. Volia fer algo amb caràcter, especial, elegant i orgànic... i no hi havia manera.

Fins que un vespre, enlloc de voler dominar jo l'argila, vaig deixar que fés ella el que volgués. I va ser així, estirant una planxa de fang (porcellana o fang negre) i pintada amb el seu antagònic, com va anar agafant aquestes textures, aquests plecs i arrugues irrepetibles.

Les he anomenat 'dancing queen' per això, quan estirava aquestes planxes, ho feia de la manera més primitiva que hi ha, alçant-la a l'aire i acompanyant-la perquè piqués fort contra la taula. Cada cop contra la taula era un gest més que agafava el fang, i la força li venia donada pel moviment de tot el meu cos. No ho podia aconseguir d'una altra manera que no fos així.

M'agrada pensar que en aquestes joies hi ha la petjada del meu moviment, des dels meus peus fins a les mans que aguantaven el fang però el deixaven fer, lliure.

venut

venut



no disponible


venut



N'hi ha uns quants models disponibles, estan entre els 3'5cm i els 4'5cm de diàmetre.

Fang refractari negre i porcellana
1250º forn de gas
cadena i argolles de llautó envellit

2 comentarios: